Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

16 Aprilie 2010 Beat Factor BeatFactor

Jumatatea lunii aprilie vine cu un nou weekend incarcat de petreceri in cluburile de profil din Bucuresti. Iata cam care sunt recomandarile clubbing Beat Factor pentru acest weekend, 16-17 aprilie.


Vineri, 16 aprilie, in clubul Studio Martin are loc petrecerea de lansare a agentiei de booking Mango, cu The Model, Khidja (Rusu si Flore), Cosmin TRG, Bogdan si Alexandru Jijian. La Cafe Cinematica mixeaza Johnny D, Zotist, Primarie si Krize. La Post Cochet mixeaza Daddy Africa si Idry, la Base Cafe ii gasiti pe MC Uksub, Al3rt, Stics si Mixizi, iar la Other Side pe Gius3r si Miss I.


La Arenele Romane mixeaza Logistics, cu suport local de la Rancha, Lich si Sundancer; de proiectiile video se vor ocupa AVluv si Vedem.In clubul Fabrica va avea loc a cincea editie de Therapy Sessions, cu Audio (din UK), Eye D (din Olanda), Zardonic (din Venezuela) si Joanna Syze (din USA). Din partea Romaniei vor mixa K-Rob, Dropdread si Katalepsys, iar de proiectiile video se ocupa Mister X.


Cine are chef de afterhours, la Shade ii gasiti pe Pagal si Proof, iar la Silver pe Bio K si Levi.


Sambata, 17 aprilie, in clubul Kristal Glam nu mai ajunge James Zabiela; pana la acest moment (17 aprilie, orele 20.00, nu este anuntat nimic in mod oficial). La Post Cochet vor mixa The Model, Logan si Camil. In Studio Martin are loc Mandarina Showcase, cu George G, Faster si Mihai Amatti. La Other Side ii puteti gasi pe Alexandru Jijian si Boru. La Traian 42 ii gasiti pe AWD House.


La Base Cafe se va intampla o noua editie de Fuck Shooping, Let's Dance. De muzica se vor ocupa Gemini Bros, Bully, Nep, Tomasan, VRT, Meeloox si Tone. Afterhours are loc in clubul Rush (cu Andrades) si Silver (cu Faster si Hadro).


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF.


Daca s-a omis vreun eveniment, il poti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector