Barry Connell a murit la cateva zile dupa ce a mixat alaturi de Judge Jules

08 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

DJ-ul Barry Connell a decedat dupa ce a contactat o forma rara de meningita acuta, la doar cateva zile dupa ce Judge Jules l-a remarcat pe acesta, spunand ca este unul dintre cele mai noi talente ale Marii Britanii si i-a difuzat unul dintre seturi, la show-ul sau de pe Radio One.

DJ-ul in varsta de 28 de ani, rezident la Glasgow Club Inside Out si la Englands Good Greef, a mixat alaturi de Jules pe 12 aprilie, iar in mai putin de doua saptamani a murit in somn dupa ce s-a imbolnavit dintr-o data.

Vorbind despre tragedie pe blogul sau, Jules il caracteriza pe Barry ca fiind un tanar DJ rezident cu un potential enorm. Toti care l-au stiut sunt in soc. Inca nu se stie exact cauza care a dus la aceasta tragedie, dar sa mori atat de tanar, exact cand esti gata sa dai lovitura, nu e corect.

Portalul medical CNN relateaza ca simptomele initiale ale meningitei sunt asemanatoare gripei, pana cand bacteria intra in sange si ajunge la creier. Aceasta se poate contacta prin sarut, tusit, stranutat sau prin intermediul unei periute de dinti.



Popup detector