Audion da in vileag secretul piesei Mouth 2 Mouth

28 Martie 2007 Beat Factor BeatFactor

Techno star-ul Matthew Dear, cunoscut in ultimele luni drept Audion, vorbeste intr-un interviu pentru Ibiza-Voice despre piesa sa devenita celebra astazi, "Mouth 2 Mouth". Lansata in 2006 la Spectral Sound, piesa Mouth 2 Mouth a revenit si anul acesta cu un pachet de remixuri noi de la Heartthrob, Konrad Black si Ryan Elliot.

"Imi amintesc ca am pus piesa in masina cu sotia mea si am intrebat-o daca e buna de ceva. Ea a spus ceva de genul 'da, e ok'. Acest ok s-a transformat in ceea ce se numeste zece minute de groove techno non-stop. "Au inceput sa se intample lucruri ciudate. Oamenii deveneau din ce in ce mai innebuniti de aceasta piesa. Nu era doar o piesa, era un sentiment. Am facut impreuna cu Ryan Elliot sase petreceri in trei zile si cred ca am pus piesa de 15 ori. Apoi Richie (Hawtin) si-a incheiat setul de la festivalul Detroit Electronic Music Festival cu aceasta piesa; apoi a inceput nebunia."

Si acea 'dementa' continua sa faca furori prin cluburi, mai ales cu acest nou pachet de remixuri lansate tot la Spectral Sound, label cunoscut pentru lansarea unor productii din partea unor artisti precum Matthew Dear, Osborne, James T. Cotton, Hieroglyphic Being, Ren Breitbarth, Bodycode si altii.


Popup detector