Audio Bullys si DJ Kentaro la Arenele Romane - 29 august

03 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Desi initial erau programati pentru Delta Music Fest (care intre timp s-a anulat), japonezul DJ Kentaro si duo-ul britanic Audio Bullys vor concerta la Arenele Romane din Bucuresti. In deschidere va fi prezent la pupitru unul din oamenii din spatele Happy Fish, DJ Gojira.

Audio Bullys (Simon Franks si Tom Dinsdale) combina inteligent beat-uri si sample-uri de breaks, hip-hop, punk, garage si house. In cea mai de succes piesa a lor, Shot You Down, Simon si Tom au samplat vocea lui Nancy Sinatra din piesa Bang Bang (My Baby Shot Me Down) - foarte la moda dupa includerea in coloana sonora a filmului Kill Bill al lui Quentin Tarantino. Audio Bullys vin la Bucuresti cu un show live care include chitari, tobe si percutii.

DJ Kentaro (Kentaro Okamoto) este campion mondial la turntablism si mixurile lui de hip-hop, reggae, drum'n'bass, house, electro si jungle au lasat cu gura cascata publicul din toata lumea. Este al doilea DJ japonez care vine in Romania, dupa prietenul lui bun, DJ Krush.

Gojira este deja foarte cunoscut amatorilor de muzica electronica din Romania, atit prin prestatiile lui ca DJ cit si in calitatea lui de producator si, mai nou, prin implicarea lui in proiectul Happy Fish.

Concertul este produs de Fundatia Phoenix.



Popup detector