Au fost alesi finalistii Thirst Studio 2007

04 Iunie 2007 Beat Factor BeatFactor

Intr-o conferinta de presa ce a avut loc luni, 4 iunie, reprezentantul concursului Heinekn Thirst Studio a anuntat cei trei finalisti care vor merge mai departe. In cadrul aceleiasi conferinte au fost prezenti Livio, Roby si George G, castigatorii finalei mondiale a Heineken Thirst Studio 2006, care ne-au impartasit cum e sa fii 'faimos'.

"Nu am crezut niciodata ca vom castiga ambele premii! Este minunat, ne simtim de-a dreptul bine si vrem sa continuam pe acest drum. Speram ca pe viitor sa dezvoltam si mai mult acest proiect Monochrome si sa facem muzica de cea mai buna calitate", a precizat Livio, unul din castigatori. "Piesa castigatoare, Pearl, le-a placut atat de mult lui Gabriel & Dresden, iar acum va fi lansata. Credem ca este o piesa buna, originala, mai ales ca am folosit cateva instrumente tipic romanesti, chiar si un tambal, un efect de tamburina", spune Roby.

In timp ce castigatorii se bucura de unul din cele mai mari succese pe care le-a dobandit Romania in materie de muzica electronica, concursul Heineken Thirst Studio merge mai departe. Cei trei finalisti care vor performa la Iasi, Brasov si Timisoara sunt Vania & Midi, Sonicvibe si DJ Blanila. Unul din ei va performa in deschiderea festivalului B'Estival din data de 29 iunie.

Asculta piesa castigatoare la Global Heineken Thirst Studio



Popup detector