Anthony Rother la FUSION Festival de langa Sibiu

15 Iunie 2011 Beat Factor BeatFactor

FUSION Festival Romania reuneste si in acest an nume sonore ale genului electro. Capul de afis al acestei editii este DJ-ul Anthony Rother.


Inca de la primele materiale lansate pe piata “Sex With The Machines“ (1997) and “Simulationszeitalter“ (2000), Anthony Rother a fost declarat unul dintre talentatii germani ai generatiei “new electro”. Albumul Popkiller a facut furori in topurile de specialitate, fiind urmat de un alt album “Super Space Model” (2006).


In 2006 saga Popkiller continua cu noua productie a lui Anthony Rother, Popkiller2. Albumul s-a clasat pe locul 2 in topul “Best Album of the Year 2010” realizat de Raveline (Revista germana de muzica electronica).


Alaturi de Anthony Rother, pe scena FUSION Festival Romania vor mai urca Simina Grigoriu, Mihai Popoviciu, Phoneme, Bassdinvisual, dARe, Sauce & Faibo, TMHDS, Shiver si Djubei.


Fusion Festival Romania este un eveniment de muzica, efecte vizuale, spectacol lasere, proiectii, iluminare arhitecturala, efecte pirotehnice, trupe dansatori, reprezentatii cu foc, intr-un spatiu natural special ce se intinde pe o suprafata de 100.000 m2, la baza Barajului de la Gura Riului, Sibiu. Are loc sambata, 9 iulie, incepand cu ora 12:00 la Brajul Gura Riului SiBiU.


Vineri, 8 iulie, incepand cu ora 12:00, are loc CBU FREE PARTY by ASTRONAUT KRU pe platforma aflata la 500 m de baraj; astfel se vor putea observa o parte din testele de luminii i lasere ce se pregatesc pentru FUSION.


Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile in magazinele VODAFONE, ORANGE, GERMANOS, DOMO, LIBRARIILE HUMANITAS i CARTURETI, reteaua DIVERTA din intreaga tara prin Eventim.ro, Myticket.ro, Bilete.ro. Pretul unui bilet este de 30 lei insa cei care doresc sa sprijine activitatea de ecologizare ce se desfaoara in zilele 6,7 iulie, premergatoare FUSION Festival pot cumpara bilete la pret de 45 lei.


Popup detector