Festivalul TDK Time Warp 2007

20 Martie 2007 Beat Factor BeatFactor

In 2007, festivalul TDK Time Warp face parte oficial din celebrarea a 400 de ani de existenta a orasului Mannheim/Germania si se va intinde pe 7 zile dedicate muzicii electronice si artelor media.

Incepand de pe 24 Martie 2007 si pana pe 31 Martie cand are loc evenimentul principal, se intampla o saptamana plina de evenimente si prestatii speciale cum ar fi Underground Resistance presents Interstellar Fugitives live, Laurent Garnier, Monolake si Carl Craig. Toate informatiile si detalii le puteti afla de pe site-ul oficial TDK Tiem Warp.

In anul 2006, la Time Warp, Sven Vath a creat sloganul de party al verii . Vrei sa stii care va fi noul sau slogan in 2007? Atunci trebuie sa vii la TDK Time Warp in Mannheim in Maimarkthalle si sa petreci cu el si Richie Hawtin, Dave Clarke, Tiga, Hell, Chris Liebing, Ricardo Villalobos, Monika Kruse, Ellen Allien, The Disco Boys, Turntablerocker, Felix Krcher, Raresh - primul artist roman prezent in line-up-ul festivalului si multi altii pe cele 5 mari scene.
Sunt confirmate si foarte multe live-act-uri cum ar fi: Anthony Rother, Deichkind, Lexy & K-Paul, Extrawelt si Martin Buttrich.

Din Romania puteti cumpara bilete de pe sunrise.ro.


Popup detector