Agenda clubbing in tara in acest weekend - 31 octombrie - 1 noiembrie

31 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 31 octombrie - 1 noiembrie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.

Vineri, 31 octombrie, Adrian Eftimie va mixa in clubul Chill Out din Sibiu, Pagal va fi prezenti in clubul Ice din Ploiesti. Pe Mike il gasiti in Simleul Silvaniei, in clubul hit. Rosario Internullo va fi prezent in Club Aristocrat din Sighisoara, iar Zotist in Zebra Club din Bacau. Noi Doi vor fi prezenti in clubul El Paso din Sf Gheorghe, iar Herodot in DC Club din Piatra Neamt.

Sambata, 1 noiembrie, Pagal merge in Galati, in clubul Viva, iar Emil Lassaria impreuna cu Raoul Russu vor mixa in Club For You din Targu Secuiesc. Rosario Internullo si Adrian Eftimie merg in Cluj, in clubul Midi, Optick in Keops din Petrosani, iar Dan Ene va mixa in Club Berlin din Constanta. Pe Tom Wilson il puteti gasi in Club Hangout din Constanta, iar pe Zotist, Gescu si Herodot in Club Zebra din Bacau.


Popup detector