Agenda clubbing in tara in acest weekend - 29 februarie - 1 martie

28 Februarie 2008 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 29 Februarie - 1 martie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.

Vineri, 29 februarie, Marco Briguglia mixeaza in clubul Rosa din Targoviste, Adrian Eftimie va fi prezent in clubul 76 din Miercurea Ciuc, DJ Optick in clubul No Limit din Buzau, Gojira mixeaza in club Berlin in Constanta, Maresh in club 9 in Craiova, Vania va fi prezent in clubul Ice din Ploiesti. Negru mixeaza in clubul Chill Out din Sibiu, Horace Dan D in clubul Midi din Cluj Napoca, Raoul Russu in clubul Krypton din Craiova, The Model in clubul Caractere din Targu Jiu.

Sambata, 1 martie, Adrian Eftimie mixeaza in La Strada din Zalau, DJ Optick va fi prezent in XS Industry din Iasi, Marco Briguglia in clubul Khemia din Bacau, Thornado in club Lord din Oradea, Pagal in clubul Pasha din Galati. Raoul Russu mixeaza in clubul Divino din Galati, The Model ramane in clubul Caractere din Targu Jiu, Liquid in club Athos din Baia Mare, trupa Suie Paparude va fi prezenta in Azuga, Atena mixeaza in clubul Bogal din Pascani.


Popup detector