Agenda clubbing in tara in acest weekend - 23 - 24 mai

23 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 23-24 mai, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.

Vineri, 23 mai, Optick mixeaza in Club Ice din Ploiesti, Livio mixeaza in Club Aristocrat din Sighisoara, Adrian Eftimie in clubul Krypton din Craiova, The Model mixeaza in Club Caractere din Targu Jiu, Carlos va fi prezent in clubul Versus din Sighetul Marmatiei, Horace Dan D mixeaza in clubul Metropolis din Bistrita si Emil Lassaria in Club Feeling Outdoor din Resita.

Sambata, 24 mai, Prik, Kozonak, Phaser Lips si Praslea mixeaza la Snagov, Pagal mixeaza in Club Keops din Petrosani, Rosario Internullo mixeaza in Club Athos din Baia Mare, El CeZeRe mixeaza in Club XS Industry din Iasi, Vania va fi prezent in Club Khemia din Bacau, Elless va mixa in Club Feeling Outdoor din Resita, Alex Atari si Mr. V vor fi prezenti in Opium Lounge din Braila, Dan Ene va mixa in Club Regal din Targu Jiu iar Emil Lassaria va fi prezent in Club Bogal din Pascani.

Datele sunt furnizate de catre agentiile de booking Forward Agency, Sunrise si Main Events.


Popup detector