Agenda clubbing in tara in acest weekend - 23-24 noiembrie

23 Noiembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 2 - 3 noiembrie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.

Vineri 23 noiembrie, pe Praslea il puteti gasi in clubul Hypnose Underground din Braila, Pe Gojira la Sibiu, in clubul Uptown, Dan Ene mixeaza in clubul Charactere din Targu Jiu, DJ Claus este prezent in Galati. Jay Bliss va fi prezent in Ramnicu Valcea, in clubul Jet Set. Vania va fi prezent in Sibiu, in clubul Liquid,

Sambata 24 noiembrie, Marco Briguglia mixeaza in clubul Khemia din Bacau, Thornado in clubul All Star din Craiova, Vania mixeaza in Pitesti, in clubul Insomnia, Dan Ene merge in Petrosani, in clubul Keops, Atari mixeaza in Galati, la Zeba, Carlos in Iasi in XS Club, Jay Bliss si Maresh mixeaza impreuna in Bacau, in clubul Khemia.

Lista completa de evenimente care includ si Bucurestiul, o gasiti la rubrica noastra Evenimente. Poti sa le discuti si pe forum, aici.


Popup detector