Agenda clubbing in tara in acest weekend - 20 - 21 martie

20 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 20 martie 21 martie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.

Vineri, 20 martie, Adrian Eftimie va fi prezent in clubul Hypnotic din Iasi. Pe Emil Lassaria il gasiti in clubul Skye din Iasi, iar Optick va mixa in Club Moose din Brasov. Rosario Internullo va fi prezent in clubul Heaven Studio din Timisoara, El Cezere si Kozo vor mixa in clubul Opium din Bacau, Negru va fi prezent in clubul Avi Cola din Targu Mures, iar Dan Ene mixeaza in Club Burn din Braila. Mihai Popoviciu va fi prezent in clubul Divino din Galati, Kid Chriss va mixa in club Midi din Cluj, iar pe Liquid il gasiti in Estate din Craiova.

Sambata, 21 martie, Ali Nasser si Praslea vor mixa in clubul Heat din Oradea, iar Christian Green va fi prezent la pupitrul clubului The 416 din Iasi. Pe Mara o puteti asculta in clubul Regal din Targu Jiu si pe Mihigh si Dan Andrei ii puteti intalni in clubul Midi din Cluj.


Datele sunt preluate de pe paginile de MySpace ale artistilor si de pe site-urile Mainevents.ro, Sunrise.ro si VibeFm.ro.


Popup detector