Agenda clubbing in tara in acest weekend

25 Octombrie 2007 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 26-27 octombrie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.


Vineri, 26 octombrie, pe Jay Bliss il gasiti in clubul Jet Set din Ramnicu Valcea, iar pe Livio in clubul Obsession din Cluj. Rosario Internullo merge in Targoviste, in clubul Escape, Rhadoo mixeaza in clubul Krypton din Craiova, iar Raresh in Oscar, la Cluj. Pe Dan Ene il puteti gasi in Iasi, in clubul XS, iar pe The Model il gasiti in Oradea, in clubul Bali, impreuna cu Carlos.

Sambata, 27 octombrie, DJ Kool mixeaza in clubul Hush Hush din Brasov, Livio in clubul Charactere din Targu Jiu, Marco Briguglia in club Athos Baia Mare, iar a Mihai Popoviciu in Craiova, in clubul All Star. Raresh va fi prezent in Iasi, in clubul XS, Vali Barbulescu in Cuba din Baia Mare, iar Horace Dan D in clubul Karma din Galati. Atari mixeaza in clubul Khemia din Bacau, iar Carlos la Petrosani, in Keops. Liquid nu sta nici el acasa, urmand sa mixeze in Galati, in clubul Zeba.


Popup detector