Agenda clubbing in tara din acest weekend - 9-10 mai

09 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 9-10 mai, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.

Vineri, 9 mai, Optick mixeaza in clubul Krypton din Craiova, Livio mixeaza in Club Escape din Targoviste, Mike mixeaza in Divino Glam Club din Galati , Pagal mixeaza in Club Ice din Ploiesti, Horace Dan D si JASC vor fi prezenti in Berlin Club din Constanta, B-Noise mixeaza in Club Khemia din Bacau, Raoul Russu si DJ Sanchez mixeaza in en Vogue Club din Suceava, Raresh mixeaza in Chill Out din Sibiu si Rhadoo va mixa in Club Midi din Cluj.

Sambata, 10 mai, Livio mixeaza in Club Medieval din Craiova, Vania mixeaza in Club Aristocrat din Sighisoara, DJ Mara mixeaza in Club Medieval din Craiova, Topo mixeaza in Khemia Club din Bacau, Emil Lassaria si G.I.C. vor fi prezenti in Club Aquatic din Targu Mures, Horace Dan D si JASC vor mixa in Club Pasha din Galati, Raresh va fi prezent in Club Krypton din Craiova iar Rhadoo va mixa in clubul XS Industry din Iasi.

Datele sunt furnizate de catre agentiile de booking Forward Agency, Sunrise si Main Events.



Popup detector