Agenda clubbing in tara din acest weekend - 16-17 mai

16 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 16-17 mai, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.

Vineri, 16 mai, Optick mixeaza in clubul XS Industry din Iasi, Pagal mixeaza in Club Escape din Targoviste, Rosario Internullo mixeaza in Club Ice din Ploiesti, Rhadoo mixeaza in Club Krypton din Craiova, Ali Nasser va fi prezent in Club Bogal din Pascani, The Model, Alex Atari si G.I.C. mixeaza in Divino Glam Club din Galati, Carlos si Marian Stanoiu mixeaza in Club Regal din Targu Jiu iar Emil Lassaria mixeaza in Extrem Club din Focsani

Sambata, 17 mai, Pagal mixeaza in Club Medieval din Craiova, Praslea mixeaza in Sala Sporturilor din Cluj, Raoul Russu mixeaza in XS Industry din Iasi, Haute Culture va fi prezent in Opium Lounge din Braila, The Model va fi prezent in Club Bogal din Pascani, Horace Dan D si JASC vor mixa in Finley Club din Iasi, Emil Lassaria va fi prezent in Inter Club din Roman iar Dan Ene va mixa in Club Athos din Baia Mare.

Datele sunt furnizate de catre agentiile de booking Forward Agency, Sunrise si Main Events.



Popup detector