Adrian Eftimie castiga editia 2008 a Heineken Music Thirst

25 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Heineken Romania anunta oficial cştigatorul editiei Heineken Music Thirst de anul acesta: Adrian Eftimie. Publicul l-a ales pe Eftimie marele cştigator care va cnta live la Heineken Music Thirst Opening Day n cadrul BESTFEST.

Dupa ce au trecut doua probe de foc, Adrian Eftimie, Ok Corral şi Konstantin & The Angel au ajuns n finala. Ei au fost selectati din nu mai putin de 50 de DJ producatori nscrişi initial n concurs, de catre un juriu format att din experti ai industriei muzicale din tara noastra, ct şi nume recunoscute international.

Pentru alegerea cştigatorului, voturile publicului, adunate pe loc n fiecare oraş, nu au mai fost nsa cumulate cu cele de pe www.heinekenmusic.ro. Din cauza unor neregularitati n sistem, Heineken mpreuna cu concurentii au decis de comun acord anularea voturilor online şi alegerea cştigatorului n functie de voturile prin sms. Podiumul arata astfel: Adrian Eftimie a primit 1227 de voturi, OK Corral 968 de voturi şi Konstantin &The Angel 353 de voturi.

Turneul Heineken Music Thirst a colindat tara, de la Mamaia la Cluj, Iaşi şi Timişoara şi s-a ncheiat la Bucureşti, printr-o petrecere la Arenele Romane, pe 21 iunie, unde au mixat AudioFly si James Zabiela.

2008 este al treilea an n care competitia Heineken Music Thirst se adreseaza numai DJ-lor cu abilitati de producatori.

"Sunt extrem de bucuros, Heineken Music Thirst este o competitie importanta, atat in Romania, cat si la nivel international. Au fost doua luni grele, si in fiecare etapa a concursului si la fiecare petrecere am incercat sa arat ca stilul si productiile mele merita sa castige aceasta competitie. Multumesc mult celor care m-au votat, spune Adrian Eftimie.

Va puteti exprima opinia in legatura cu rezultatele Heineken Music Thirst AICI.









Popup detector