Above & Beyond - agreati in Liban

11 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Above and Beyond lauda publicul libanez, dupa ultima lor aparitie in Beirut, unde au mixat cu casa inchisa in fata a 5000 de oameni.

Intotdeauna ne-a placut sa mixam in Beirut. Multi se gandesc de doua ori inainte sa vina in Liban, dar noua ne este frica doar daca nu mai venim inca o data. Este a treia oara cand suntem aici si mi se pare extraordinara atmosfera, iar publicul este fantastic, spunea Tony McGuinness, unul dintre membrii A&B. Cei trei si-au anuntat prezenta in premiera la festivalul American Coachella care va avea loc pe data de 26 aprilie.

Coachella este chiar in Glastonbury. Nu are cum sa iasa prost atata timp cat line up-ul este fantastic si in acest an. Sper doar ca nu vom fi in acelasi timp cu Death Cab for Cutie, pentru ca nu vrem sub nici o forma sa le ratam spectacolul.

Ultima compilatie a trupei intitulata Anjunabeats 100, va fi lansata saptamana aceasta si va contine 2 CD-uri cu piese vechi si noi si de asemenea DVD-ul From Goa To Rio, care contine filmari din ultimul lor turneu mondial.



Popup detector