Above & Beyond lanseaza compilatia Anjunabeats volumul 8

24 Iunie 2010 Beat Factor BeatFactor

In avansul celor doua gig-uri din Romania pe care trio-ul Above & Beyond urmeaza sa le sustina (unul la Liberty Parade 2010 si celalalt la festivalul Peninsula 2010), australienii lanseaza volumul 8 al compilatiei Anjunabeats.

Anjunabeats volumul 8 contine doua CD-uri, cu doua mixuri facute de Above & Beyond, ce includ productiile a peste 20 de artisti internationali.

Compilatia va fi lansata la labelul Anjunabeats pe data de 19 iulie 2010.

Track list:

Disc 1:

1. Parker & Hanson "Alquimia"

2. Duderstadt "Stranded in NYC"

3. Aruna & Mark Eteson "Let Go"

4. Oliver Smith "Chordplay"

5. Boom Jinx & Andrew Bayer "Keyboard Cowboys"

6. Above & Beyond vs. Kyau & Albert "Anphonic"

7. Arty "Rush"

8. Maor Levi feat. Ashley Tomberlin "Chasing Love"

9. Super8 & Tab feat. Anton Sonin "Black Is The New Yellow"

10. Andrew Bayer "From The Earth (Breakfast Remix)"

11. Bart Claessen "90 Nights Of Summer"

12. Above & Beyond & Gareth Emery pres. OceanLab "On A Good Day [Metropolis]"

13. Thomas Datt pres. Asedo "Seven Years"

14. Daniel Kandi "Piece Of Me"

Disc 2

1. Andrew Bayer "A Farewell (Intro Edit)"

2. Andrew Bayer "The Taxi Driver"

3. Arty "The Wonder"

4. 7 Skies "Sushi"

5. Lange "Live Forever Feat. Emma Hewitt (Mat Zo Dub)"

6. Who.Is "We.Are"

7. Above & Beyond feat. Richard Bedford "Thing Called Love (Club Mix)"

8. David West feat. Andreas Hermansson "Larry Mountains 54 (Juventa Remix)"

9. Adam Nickey "Altara"

10. Daniel Kandi "Forgive Me"

11. Super8 & Tab feat. Jan Burton "Mercy (Extended Mix)"

12. Alt+F4 "Alt+F4 (Dan Stone Remix)"

13. Nitrous Oxide "Dreamcatcher (Club Mix)"

14. Oceanlab vs. Passive Progressive "Sky Falls Away"

Popup detector