ATB lanseaza albumul Future Memories

03 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

ATB a anuntat astazi in premiera detalii despre noul sau album de artist intitulat Future Memories, care va fi lansat pe data de 1 mai. Artistul, care va reveni in Romania pe data de 6 martie in Cluj si pe 7 martie in Bucuresti, declara anul trecut ca motivele intarzierii lansarii noului album au fost turneele si programul foarte incarcat.

Va pot spune ca veti fi surprinsi! Cred ca nu este exagerat sa va spun ca am gasit o noua metoda pentru a prezenta muzica elecronica melodica. Am experimentat cu noi sunete si beat-uri. Sunt plictisit sa ascult aceleasi beat-uri in muzica electronica, in special in muzica trance in acest moment, asa ca am gasit o solutie sa produc muzica trance intr-un stil diferit si fresh! Inca o data veti fi surprinsi! Zilele beat-urilor plictisitoare sunt numarate!

Am si decis sa creez un album care sa contine doua CD-uri, unul dintre ele cu muzica ambientala. Puteti sa va asteptati la piesa bune si experimente noi. Primele sound-sample-uri vor fi publicate cat mai curand.

Beat Factor pune la bataie doua invitatii duble pentru evenimentul cu ATB din Kristal Glam Club de pe data de 7 martie. Intra in concurs AICI.


Popup detector