3 ani de Kristal Glam Club

14 Noiembrie 2006 Beat Factor BeatFactor

Steve Lawler si Hybrid sunt invitatii speciali la petrecerea de celebrare a 3 ani de clubbing in Kristal Glam Club. Noptile de 17 si 18 noiembrie vor rasuna de 'twisted house', electro si breaks, in spatiul fostului Cinematograf Floreasca.

Kristal Glam a reusit sa stranga in aproape trei ani de activitate un palmares de invidiat, intretinand atmosfera atat prin design-ul extraordinar care i-a impresionat chiar si pe cei mai sceptici party people, cat si prin line-up-ul de exceptie: Jimmy Van M, David Morales, Steve Lawler, Dave Seaman, Paul Johnson, SNAP, Dina Vass, The Flash Bothers, James Zabiela, Danny Howells, Seb Fontaine, Nick Warren, Scumfrog, San, Frankie Knukles, John Digweed, Pete Tong, Scumfrog, Sasha, Boy George, Danny Tenaglia si multi altii.

Pentru celebrarea a 3 ani de existenta, Steve Lawler respectiv duo-ul Hybrid vor incinge atmosfera vineri si sambata. Lawler este considerat unul dintre pionierii "twisted house", dar sunetul sau a evoluat de-a lungul timpului. Elementele principale au ramas insa deep, dark, chunky, drivin' sexy house. Activitatea lui Steve Lawler ca DJ este secondata de cea de producator. Steve are la activ mai multe piese care au devastat ringurile de dans din intreaga lume, de la Rise In si Andante la Out@Night si Lost, sau mai recentele Souls on Ice, Illectronic Music, That Sound. Lawler se poate mandri si cu piese remixate de pe coloana sonora a filmului The Skeleton Key, cu un remix pentru Dido (Sand in my shoes), Bombdogs (I can't explain) sau Shapeshifters (Back to basics).

Duo-ul Hybrid compus din Mike Truman si Chris Healings a revolutionat lumea break-ului. Cei doi, impreuna cu Lee Mullins au reusit sa aduca incepand cu anul 2001 un suflu nou in muzica electronica. Productiile lor au facut inconjurul lumii si au extaziat milioane de clubber-i care i-au ascultat live.


Popup detector