2 Crazy Bastards mixeaza in Milano

29 Februarie 2008 Beat Factor BeatFactor

Duo-ul romanesc format din Adrian Eftimie si Rosario Internullo, adica 2 Crazy Bastards, a fost invitat sa mixeze pe 7 martie in clubul Must din Milano, ca invitat special. Este pentru prima data cand cei doi mixeaza impreuna intr-un club din afara tarii, asa ca italienii se pot astepta la o petrecere cum nu a mai fost.

Proiectul 2 Crazy Bastards s-a nascut in urma nebuniei lui Rosario Internullo si a ideilor lui Adrian Eftimie.

Internullo, italianul venit din Sicilia, via Club Factory, Atena, a poposit in Romania in 1998 si le-a insuflat bucurestenilor dragostea pentru petrecerile de tip after-hours. Dupa ce l-a intalnit pe Adrian Eftimie, un DJ de radio devenit peste noapte foarte cunoscut si apreciat in lumea clubbigului, mai ales datorita invitatilor de calibru pe care i-a avut in emisiunea sa - Mark Knight, Shlomi Aber, Steve Lawler, Funkagenda sau Noir, au format proiectul 2 Crazy Bastards. Dupa ce jumatate de an show-ul lor de la One FM a fost lider de audienta, cei doi s-au mutat in club. Astfel, in fiecare joi, in Club Nagual, cei doi ofera un super set interminabil, de 5-6 ore, condimentat cu un show de senzatie.

Odata cu venirea primaverii se anunta si un turneu Two Crazy Bastards numit Viva la Revolution, iar proiectul nu se opreste aici. Cei doi au ajuns si in studio, si urmeaza sa apara prima piesa semnata 2 Crazy Bastards.


Popup detector