2-3 martie, clubbing in tara

02 Martie 2007 Beat Factor BeatFactor

DJ-ii romani au un weekend incarcat in acest sfarsit de saptamana. Ca drept dovada ca nu doar Bucurestiul este orasul care nu doarme noaptea, va prezentam o parte din programul DJ-ilor romani pentru acest sfarsit de saptamana.


Vineri 2 martie, Ali Nasser si Praslea vor mixa in clubul Kripton din Craiova, iar Raresh va merge in Satu Mare, unde va mixa in Las Vegas. Rhadoo va pune muzica in Galati, in clubul Pasha; tot in Moldova, mai exact in Piatra Neamt, il puteti gasi si pe Raoul Russu in clubul Central. La Bacau Optick va face atmosfera in clubul Tabu. Vali Barbulescu merge in Zion, in Pitesti, iar Marco Briguglia la Arad, in clubul Renaissance. Adrian Eftimie va mixa si el in Sibiu, in clubul Liquid.

Sambata 3 martie Livio si Adrian Eftimie vor fi prezenti in clubul XS din Iasi, iar Optick se muta in Targu Mures, unde va mixa in Avi-Cola. Pedro va fi in Cluj, in clubul Oscar, iar Ali Nasser va pune muzica in Pliesti, in clubul Futuro. Raoul Russu va pune muzica in clubul Versus din Craiova.


Popup detector