25 noiembrie egal Sven Vath

14 Noiembrie 2006 Beat Factor BeatFactor

Dupa un sezon exploziv in Ibiza, sound-ul Cocoon este readus in Kristal Glam Club, sambata 25 noiembrie, de insusi creatorul sau - legenda techno Sven Vath (Cocoon Recordings, Frankfurt), in cadrul unui eveniment Sunrise.

Sven Vath este unul dintre cei mai influenti si adorati artisti ai scenei clubbing mondiale, un pionier al muzicii electronice. A fondat unul dintre cele mai puternice brand-uri din muzica electronica: Cocoon, celebra agentie de booking, casa de productie, brand de petreceri si un club de succes. Ca producator, Sven se poate mandri cu o cariera bogata. A inceput sa faca muzica din 1992, uimind publicul atat prin piesele sale proprii cat si prin remixurile celebre. Una din ultimele realizari ale sale este compilatia dublu CD The Sound Of The Seventh Season, lansata la Cocoon Recordings.

Castiga 5 invitatii la petrecerea Sven Vath in Kristal Glam Club

In deschidere va mixa un tanar talent, Sebo. Nascut in 1984, Sebo este astazi unul din DJ-ii care au un cuvant de spus pe scena de club din Iasi. In Iasi s-a implicat in cam toate initiativele si incercarile de dezvoltare a unor alternative muzicale noncomerciale si astfel a infiintat in 2004 Local Intruders, un brand de petreceri. Sebo prefera seturile lucrate si foarte riguros structurate ca cele realizate de artisti ca Laurent Garnier, Richie Hawtin sau Josh Wink sau si cele energice ale unor nume ca Jeff Mills, Luke Slater sau Dave Clarke.

Dress code-ul recomandat pentru aceasta petrecere este orange.


Popup detector