22-23 decembrie, clubbing in tara

21 Decembrie 2006 Beat Factor BeatFactor

DJ-ii romani au un weekend incarcat in acest sfarsit de saptamana. Ca drept dovada ca nu doar Bucurestiul este orasul care nu doarme noaptea, va prezentam o parte din programul DJ-ilor romani pentru acest sfarsit de saptamana.


Rhadoo va fi prezent vineri seara in clubul Ophium din Odorhei, Adrian Eftimie in Escape, Targoviste, Vali Barbulescu va mixa in Tequilla, Piatra Neamt, Pagal va fi prezent in Ploiesti in clubul Office, Optick va incinge atmosfera in Brasov la Theatre iar Pedro va mixa la Craiova, in clubul Krypton, urmand ca sambata sa fie prezent in clubul Oscar din CLuj. Tot vineri Vania va mixa in Baia Mare. Kool va pune muzica in Brasov, in clubul Hush Hush.

Sambata 23 decembrie, Adrian Eftimie va pune muzica in clubul Zambara din Timisoara. Optick va ajunge in Gura Humorului. Jay Bliss si Myron vor mixa sambata in cadrul unui Christmas Party in Brasov, in clubul Hush Hush, iar Kool va merge la Sibiu, in clubul Chill Out.Raresh se intoarce din Rotterdam, Olanda, si va fi prezent la el acasa, in Bacau, in clubul Zebra. Dan Ene va mixa la Iasi, in club XS, iar Phonk D'or va incinge atmosfera la Brasov, in Theatre.


Popup detector