15 si 16 decembrie, clubbing in tara

11 Decembrie 2006 Beat Factor BeatFactor

DJ-ii romani au un weekend incarcat in acest sfarsit de saptamana. Ca drept dovada ca nu doar Bucurestiul este orasul care nu doarme noaptea, va prezentam o parte din programul DJ-ilor romani pentru acest sfarsit de saptamana.

Pentru vineri seara, 15 decembrie, Proof va pregati un set la Timisoara, in clubul Zambara, unul din cele mai cunoscute cluburi de profil din vestul tarii. Tot acolo s-a tinut si una din etapele concursului Heineken Music Thirst Studio. In Targoviste va pune muzica Raoul Russu, in clubul Escape. Rosario Internullo va mixa in clubul Heat din Oradea, iar Raresh va fi prezent in Oscar in Cluj. In Piatra Neamt Rhadoo va incinge atmosfera in clubul Tequilla, in vreme ce Adrian Eftimie va fi in Petrosani, in clubul Keops. Pedro va pune muzica intr-un club din Barcelona, iar DJ Chriss va face warm up-ul pentru Paul Oakenfold la Bucuresti, la Romexpo.

Sambata 16 decembrie, Rhadoo va pleca din Piatra Neamt direct la Iasi, in clubul XS. Tot la Iasi, Professor va mixa in Sundays, iar Ali Nasser in Finley. Dan Ene va pune muzica in clubul Heaven din Constanta. Clubul Pasha din Baia Mare va rasuna de beat-urile lui Raresh, in vreme ce clubul Chicago din Hunedoara il va primi la pupitru pe Optick. Nici Adrian Eftimie nu sta acasa, el fiind prezent in clubul Caracter din Targu Jiu. Maresh va fi prezent in Oscar, in Cluj, alaturi de Thommy, in cadrul unui party Stereo Events.


Popup detector