Listele BF: Care sunt cei mai populari DJi straini in Romania?

30 Aprilie 2009

Am invatat cu totii la scoala ca popularitatea nu reflecta neaparat si calitatea; sau cel putin ar fi trebuit sa invatam. A fi popular nu este neaparat sinonim cu a fi bun. Pasul catre popularitate este un mecanism uneori ciudat, alteori planificat, iar alteori pur si simplu inexplicabil.

Raportandu-ne la numarul de oameni pe care reusesc sa ii adune, sa vedem care sunt cei mai populari DJi straini in Romania.

DJ Tiesto

DJ Tiesto

Incontestabil, Tijs Verwest aka Tiesto este unul dintre cei mai populari DJi in Romania. A mixat de nenumarate ori la Sala Polivalenta din Bucuresti, iar anul acesta a fost prezent si in Cluj Napoca, si chiar in Chisinau. Fie ca este criticat de catre multi pentru directia mainstream spre care a purces in urma cu mai multi ani, Tiesto are o legiune de fani fideli, strange puhoaie de oameni la show-urile sale si este unul dintre DJi cu care orice promoter nu prea are cum sa dea gres (cel putin nu deocamdata).

 

Castingand marea majoritate a premiilor destinate muzicii dance, Tiesto va fi intotdeauna privit ca fiind unul dintre cei mai mari artisti ajunsi vreodata in spatele platanelor. Tiesto combina mai multe tipuri de calitate, atat cea fara prea multa emfaza, cat si cea in care arde de ambitii si dorinte. El nu vrea sa fie platit pur si simplu; vrea sa faca o diferentiere. Vreau ca DJ-ing-ul si muzica dance sa fie la fel de mari si de faimoase ca hip hop-ul sau muzica rock la ora actuala. Ar fi fost frumos ca muzica dance sa fi explodat in America, iar eu sa fi fost acolo, sa fac parte din ea. Cu Tiesto la carma, numai un nebun poate avea dubii.

 
Comenteaza
Popup detector