Listele BF: Care sunt cei mai populari DJi straini in Romania?

30 Aprilie 2009

Ricardo Villalobos

Ricardo Villalobos

Multi vorbesc despre Ricardo Villalobos ca despre un zeu al muzicii electronice. Cu toate acestea, el nu se vrea a fi un superstar, aratand o modestie necaracteristica unei persoane care a ajuns sa guste din vraja succesului.

Cine a trait cel putin o data experienta villalobos-iana si a fost atent la muzica pe care o pune artistul, poate considera ca si-a imbogatit cultura muzicala. Pentru ca Villalobos inseamna nu doar muzica electronica, ci si influente vechi, clasice, tipice pentru anumite culturi si popoare.

S-a nascut in Chile pe 6 august 1970, insa de la varsta de 10 ani s-a mutat la mama sa, in Germania. Desi a lasat in urma multi titani ai muzicii chiliene, Villalobos declara ca a fost intr-un fel norocos ca a ajuns in Germania, pentru ca acolo avea sa descopere moduri alternative ale vietii. Tot de la 10 ani incepe sa manifeste un interes pentru muzica africana, samba si ritmurile sud americane; de aici se naste dragostea pentru percutie.

Astazi, Villalobos este in Romania lider incontestabil al popularitatii pe segmentul muzical techno / house. Prima sa vizita in Romania s-a intamplat in clubul Studio Martin, in luna martie a anului 2006.
Comenteaza
Popup detector