Listele BF: Cele mai active DJite din Romania

01 Iulie 2009

Din motive necunoscute noua, 'meseria' de DJ a fost luata cu asalt in Romania doar de catre sexul masculin. Odata cu explozia scenei din ultimii ani insa, au inceput sa apara si "DJ-ane", sau DJ-ite in traducere libera. Cu mai multe sau mai putine emotii, fetele si-au luat inima in dinti si au inceput sa-si ia in serios rolul de DJ.

Sunt putine si au nevoie de feedback-ul publicului. Stimati telespectatori, iata care sunt cele mai active DJite din Romania, intr-o ordine aleatorie. Daca ne-a scapat cineva, nu ezitati sa ne aduceti la cunostinta.

Atena

Atena

Atena este prima femeie DJ a scenei de techno si house din Romania. Cocheteaza cu muzica electronica din anul 2005, iar rabdarea si perfectionismul au facut ca debutul sau sa aiba loc pe 30 decembrie 2006 in Loggia Bucuresti, alaturi de Praslea, Raresh si Meat (Cocoon, Frankfurt). Primavara acestui an i-a adus rezidenta in Club Session Bucuresti. A mixat alaturi de Magda, Cassy si Monika Kruse. Atena surprinde prin selectia muzicala deosebita combinata cu rafinament si vibe foarte energic.

 

"Aceasta meserie este destul de grea pentru o fata. Trebuie sa fii destul de tare, ca sa poti trece peste emotiile create de publicul din fata ta, ce nu trebuie dezamagit. Emotiile au o intensitate foarte mare, iar ca sa le faci fata trebuie sa fii foarte bine pregatita si sigura pe tine. In plus, stilul de viata “impus” de aceasta meserie poate fi prea dur pentru sexul feminin. Ca femeie, de la o anumita varsta, oboseala si noptile pierdute nu iti mai permit sa ai o viata normala. De aici alegera multora sa nu se arunce in aceasta cursa", spune Atena pentru Freshgoodminimal.ro.
Comenteaza
Popup detector