Listele BF: Cele mai active DJite din Romania

01 Iulie 2009

DJ Boru

DJ Boru

"M-am nascut in 1984 in Bucuresti. Sunt pasionata de muzica de cand ma stiu. Am studiat pianul si am cantat ani buni in cor de copii. In acelasi timp am crescut cu colectia uriasa de viniluri a tatalui meu in casa, descoperind de la an la an oameni care au facut istorie in muzica universala: Beatles, Bowie, Stones si altii pe care ii mai ascult si acum cu placere.

Pe la 16 ani am inceput sa pun muzica in proaspat deschisul club Expirat, fara sa am vreun gand legat de aspectul tehnic al mixatului. Putin timp dupa am pus mana pe playerele de la Web, datorita lui Marika. Nu mai stiu cum a fost muzica la acel party in Web, dar stiu ca s-a dansat mult. Din acel moment am inceput sa pun in after-party-uri pe la primele seri electro din Expirat, apoi si alte locuri mai mici, dar in care totdeauna e un public numeros si exigent ca Ota, M.N.A.C Happy Sundays, Amsterdam Cafe Exit, Loggia sau Frame. Am inceput sa evoluez tehnic incet, incet invatand pe masura ce puneam, singura sau cu prieteni dj: Rock Dj, Alex Jijian, Mixher, Marika, Tom Wilson sau Camil.

Gusturile mele muzicale se reflecta in muzica pe care o pun. Exista putine exceptii de muzica de pus in club si muzica de ascultat acasa in playlist-urile mele. De aceea mi-e greu sa dau o definitie exacta a genului de muzica din care imi compun seturile, dar daca trebuie, atunci spun: electrotechno, electroclash, electropunk, electro disco...dar oricand pot aparea surpize neasteptate si bpm-ul poate creste la cote extreme sau invers.
Comenteaza
Popup detector