Listele BF: Care sunt cei mai populari DJi straini in Romania?

30 Aprilie 2009

Armin Van Buuren

Armin Van Buuren

Armin van Buuren este un nume important pe scena trance, atat ca dj, cat si ca producator. Interesul sau pentru muzica electronica a aparut inca din copilarie, el intrand in posesia primului sampler inca de la 14 ani. Primul sau hit a fost Blue fear, lansat in 1995 la Cyber Records.

In Romania, Armin van Buuren si-a castigat popularitatea treptat, fiind pe o pozitie similara cu cea a lui Tiesto. Cititorii Beat Factor l-au votat drept "cel mai popular DJ strain in Romania" la Premiile Muzicale BeatFactor.ro.

A inceput sa fie pasionat de muzica inca din copilarie. Asta odata cu primul sampler, achizitionat cand el avea 14 ani. Dupa primul sau hit lansat in 1995 si pana astazi, Armin van Buuren a scris istorie in muzica trance.
Armin van Buuren a colaborat cu artisti precum Tiesto si Ferry Corsten la productii muzicale. Incepand cu anul 2000,

Armin a lansat seria de compilatii AVB, care s-au bucurat de succes la public. Un an mai tarziu, olandezul si-a inceput propria emisiune de radio, intitulata A State of Trance, in timpul careia isi facea cunoscute creatiile. De-a lungul carierei, Armin van Buuren a concertat in peste 25 de tari, beneficiind de sprijinul lui Dave Lewis.
Comenteaza
Popup detector