::.Clone reloaded.::
20 Aprilie 2009 | ninu

Se pare ca am fost inspirat cu postul despre Clone. Azi s-a anuntat infiintarea a 6 sublabeluri ("dedicated to different functionalities, emotions and styles of electronic music") care vor incerca sa umple golul lasat prin inchiderea Clone-ului.

Clone Jack For Daze Series se adreseasa Chicago jacking house-ului. Primi care vor apare la acest label sunt Neville Watson, Serge, fondatorul Clone, Gerd si Steve Summers.
CJFD01 Neville Watson - Bleeding Through / Up Yours
CJFD02 Steve Summers - Shake The House
CJFD03 Paul du Lac - Blowback EP
CJFD04 Steve Summers - Jack Flash EP

Clone Aqualung Series va incerca sa readuca in actualitate sound-ul electro Drexciyan. Primele doua relese-uri sunt semnate de Zerkalo, un nou proiect al lui Gerald Donald ( membru Drexciya, Dopplereffect si al altor proiecte) impreuna cu Victoria Lukas.
CALS01 Zerkalo - Stoi Storoni Zerkala Pt.1
CALS02 Zerkalo - Stoi Storoni Zerkala Pt.2

Clone Basement Series se va adresa unui gen mai nou "raw" techno si house, gen sustinut si promovat de Mike Dehnert si Omar-S. Primul release este semnat chiar de Mike Dehnert, cu o piesa originala, un remix al aceluiasi Mike Dehnert si unul al lui Levon Vincent. Al doilea release il apartine proaspatului participant la Rokolectiv 2009, Dave Huismans aka 2562 cu un nou proiect A Made Up Sound.
CBS01 Mike Dehnert - Umlaut2 (Levon Vincent Remix)
CBS02 A Made Up Sound - Archive
CBS03 Mike Dehnert - Lautschrift

La Clone West Coast Series vom vedea release-uri de la cei mai importanti producatori de electro disco de pe coasta de vest a Olandei, primii fiind Alden Tyrell si Ingmar Pauli.
CWCS01 Tyrell Corporation - Together Alone
CWCS02 Mr Pauli - 935 Lies
CWCS03 The Hasbeens - You And Me

Clone Loft Supreme Series va fi dedicat house-ului si disco-ului influentat de stilul din NY, primul release fiind semnat de Reggie Dokes. Cel de-al doilea release va fi semnat de Elitechnique.
CLSS01 Reggie Dokes - Chicago Pimps
CLSS02 Elitechnique - Munich Emotions / Double Destiny
CLSS03 Beggar & CO - (Somebody) Help Me Out (G.Wilson & Elitechnique RMX)
CLSS04 Elitechnique- Nite Lite

Clone Club Series va lansa  un remix al lui Mike Dunn la o piesa gospel vocal house produsa de Mina Jackson & The Children.
CCS01 Mina Jackson & The Children - Pray (Mike Dunn Remix)



Postata in:  muzica  clubbing

Comenteaza

Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod
Popup detector