iPhone, sau cum sa scapi de cartile de credit

18 Decembrie 2009 Create It BeatFactor

iPhone, sau cum sa scapi de cartile de credit
TAGS:
square  gadget 

Jack Dorsey, unul dintre inventatorii Twitter, a lansat un produs de plata prin intermediul iPhone: Square, cu care se pot face plati prin intermediul iPhone-ului.


“Cu un mesaj pe Twitter de numai 99 de litere am generat 144 de articole in presa din intreaga lume”, se lauda Jack Dorsey cu Square, o tehnologie pe care o face publica la Le Web.

Square este o solutie de e-payment care pare sa revolutioneze modul in care consumatorii platesc pentru bunuri si servicii. Practic, oricine detine un telefon mobil poate accepta carduri de credit.

Produsul va permite micilor intreprinzatori sa renunte la conturile comerciale oferite de Visa sau Mastercard. Square mai poate fi folosit in magazine online de retail precum Apple Store, la fel cum poti sa-l folosesti sa-ti cumperi o canapea second hand de pe Craiglist sau sa-ti platesti nota la restaurant. “E exact lucrul de care are o femeie, sa poata plati cu ajutorul telefonului mobil”, se amuza Dorsey. Square va fi gratuit, urmand a fi fi disponibil incepand de anul viitor in SUA.

Urmariti aici cum functioneaza Square.



Sursa: realitatea.net








Popup detector