You Tube a ajuns la peste un miliard de fluxuri video pe zi

09 Octombrie 2009 Create It BeatFactor

You Tube a ajuns la peste un miliard de fluxuri video pe zi
TAGS:
youtube  flux 

You Tube a ajuns la peste un miliard de fluxuri video pe zi, eveniment marcat si printr-o schimbare de logo, potivit unui material publicat de Chad Hurley, CEO si co-fondator al platformei, pe blogul companiei.

In urma cu trei ani, cand Google a achizitionat platforma, You Tube oferea circa 100 de milioane de fluxuri video pe zi, potrivit lui Hurley.

"Astazi, sunt mandru sa spun ca oferim peste un miliard de vizionari pe zi pe YouTube. Acesta este un moment extraordinar in scurta noastra istorie. Imediat ce am primit cereri pentru continuturi mai lungi, am inceput sa publicam pe site emisiuni si filme", mentioneaza Hurley.

"In prezent sunt mai multe modalitati noi de consumare a continuturilor ca niciodata si multi dintre voi doriti sa va transformati hobby-urile in afaceri reale. Lucram foarte mult pentru a tine pasul cu tehnologia si pentru a va aduce ceea ce asteptati din partea celei mai mari paltforme video - o calitate mai buna, mai multe optiuni si instrumente eficiente pentru utilizatori si advertiseri", a mai precizat Hurley, adresandu-se direct utilizatorilor site-ului.

Pentru a marca evenimentul, alaturi de logo-ul site-ului mai apare si inscriptia "1BN".


sursa: mediafax.ro


Popup detector