Weekendul acesta incepe Rokolectiv - festival de muzica electronica si arte conexe

08 Aprilie 2009 Beat Factor BeatFactor

Weekendul acesta incepe Rokolectiv - festival de muzica electronica si arte conexe
TAGS:
festival  Rokolectiv 
Cea de-a patra editie a Rokolectiv - festival de muzica electronica si arte conexe va avea loc pe 10, 11 si 12 aprilie 2009 la The Ark si MNAC Bucuresti. Ca si la editiile precedente, Rokolectiv aduce publicului romanesc in 2009, peste 20 de live-act-uri, instalatii, screening-uri, intalniri si altele.

Primele doua zile sunt gazduite de noua locatie The Ark, fosta Bursa de Marfuri a Bucurestiului reconvertita intr-o bursa de marfuri creative. Ca de obicei, ultima zi a festivalului se desfasoara la Muzeul de Arta Contemporana.

Rokolectiv aduce la Bucuresti, ca in fiecare an, artisti ai momentului, majoritatea pentru prima data in Romania : vineri - Shackleton, Deadbeat si TRG intr-o seara dubstep goes techno ; sambata - un concert exclusiv Lindstrom, magicianul disco norvegian, urmat de un live inclasabil al canadianului Frivolous si un dj set al berlinezului Prosumer.

Duminica, chitara lui Fennesz aduce vuietul Marii Negre la MNAC, in spiritul ultimului sau album, Black Sea. O seara cel putin bizara deschisa de performance-ul Optical Machines si pilotata de jumatatea Zombie Zombie, Etienne Jaumet, si de duo-ul de romani Minus si Ion. Rokolectiv va intra apoi in combustie finala cu funksterii neo-metal MoHa.

Deja se discuta pe Forumul BF, AICI.


Popup detector