Week-endul Red Bull Music Academy Workshop Sessions Bucuresti, gata de start

13 Martie 2012 Beat Factor BeatFactor

Legowelt, Modeselktor si Cosmin TRG vor fi protagonistii seriilor de workshopuri Red Bull Music Academy care vor avea loc in acest week-end la Bucuresti, la Atelierul de Productie.


16 Martie, ora 19.00, Atelierul de Productie - Legowelt si Cosmin TRG


Pe 16 martie, Legowelt si Cosmin TRG, doi dintre cei mai apreciati producatori de muzica electronica ai Europei, vin in Romania pentru un workshop in cadrul Red Bull Music Academy, urmat de un party Guns N' Lego. Li se alatura Indie Jules, Policlinic si Nava Spatiala, printre cele mai interesante proiecte romanesti din ultima vreme. Workshopul cu Legowelt si Cosmin TRG incepe la ora 19.00 la Atelierul de Productie (Splaiul Unirii 160) si este gratuit. Invitatul special al serii este unul dintre lecturerii Academiei, Legowelt (Danny Wolfers). Artist extrem de prolific, Legowelt face muzica inca din anii '90, producand zeci de albume cult la case de discuri aclamate ca Bunker, Clone, Creme, L.I.E.S. sau Ghostly. Legowelt adora sunetul analog, "delicios ca un t-rex cu brate de robot si lansatoare de rachete". In 2002, licentiata de Cocoon, "Disco Rout" devine piesa anului in Germania. De atunci, Legowelt face turul celor mai mari cluburi ale lumii, perfectandu-si un spectacol greu de uitat.


17 Martie, ora 20.00, Atelierul de Productie - Modeselektor si Cosmin TRG


Cum au mai ramas doar cateva saptamani pana perioada de aplicare la Red Bull Music Academy 2012 se va incheia (n.r 2 Aprilie), dorim sa va introducem in lumea presigioasei Academii, aducand in prim plan fosti absolventi sau lectureri pentru a impartasi cu cei interesati experienta lor muzicala. Daca toate intrebarile voastre legate de RBMA si-au gasit deja un raspuns, atunci profitati de prezenta unora dintre cei mai titrati lectureri la Red Bull Music Academy, Modeselektor, pentru a afla mai multe insight-uri, sambata, 17 martie, incepand cu ora 20.00, la Atelierul de Productie. Intrarea este libera Gernot Bronsert si Sebastian Szary stiu exact cum sa schimbe simple frecvente in piese cu adevarat covarsitoare. Dupa absolvirea Academiei, Cosmin TRG a colaborat cu Modeselektor sub label-ul 50 Weapons.


Dupa terminarea workshop-ului, petrecerea cu Modeselektor, The Model, Rotopercutor, Charlie Boy, VRT, Redlight & Dread MC, Bass Turbat, Gojira, Unlocka, Sharky si Planet H continua la marea inaugurare Turbohalle (Bd. Iuliu Maniu, nr. 220B – langa Statia de metrou Pacii, fosta uzina Turbomecanica). Intrarea este 30 RON (in avans) si 50 RON (in seara evenimentului). Cei care vor participa la sesiunile de workshopuri Red Bull Music Academy din 16 si 17 martie vor primi invitatie la evenimentul de lansare Turbohalle.


Red Bull Music Academy este un workshop international care a fost fondat in 1998 si aterizeaza in fiecare an intr-un oras diferit. In timpul fiecarei sesiuni, unii dintre cei mai furnizori de ritm si sunet din toata lumea se strang la Red Bull Music Academy. Doua grupuri de cate 30 de aplicanti acceptati, ei reprezentand o paleta diversa de stiluri si metodologii muzicale, participa la prelegerile pionierilor muzicali si lucreaza la propriile piese in studio-uri create special pentru asta. Noaptea, au sansa sa faca spectacol in cele mai cunoscute cluburi si sali de concerte din orasul gazda.


Popup detector