Watercolor - ultimul clip de la Pendulum - a fost lansat ieri

01 Aprilie 2010 Piriu Vlad Best Music

Watercolor - ultimul clip de la Pendulum - a fost lansat ieri
TAGS:
dnb  lansare 

Ieri de dimineata pe profilul de MySpace al trupei Pendulum a fost lansat oficial si exclusiv pe MySpace, clipul la melodia Watercolor. Daca inca nu l-ai vazut, o poti face accesand myspace-ul Pendulum.


Clipul a fost filmat intr-un studio din Easton, Londra iar la realizarea lor au participat nu mai putin de 70 de fani. Acestia au participat la un casting ce a fost anuntat cu numai o saptamana inainte de momentul filmarii.


Evenimentul de ieri nu a fost unul izolat, ci a coincis si cu un alt mare eveniment si anume cu lansarea in premiera mondiala a primului clip interactiv filmat cu tehnologie 360 grade, SALT IN THE WOUNDS. In acelasi timp, pentru a sarbatori evenimentul dublei lansari, trupa a oferit fanilor sansa de a downloada gratuit clipul.


Clipul la SALT IN THE WOUNDS a fost filmat in suburbiile Moscovei, iar tehnologia 360 grade a fost folosita pentru prima data pentru asa ceva, creand posibilitatea unei interactiuni totale, utilizatorul avand posibilitatea de a avea un efect direct asupra filmului si a actiunii.


Pentru a putea downloada gratuit clipul, cei interesati trebuie sa gaseasca literele ascunse pe parcursul intregului clip si apoi sa deblocheze accesul la track.


Pendulum - Watercolour



Pendulum 'Watercolour'

Pendulum | MySpace Music Videos


Popup detector