Waldeck revine la Fabrica in Bucuresti

22 Aprilie 2009 Beat Factor BeatFactor

Waldeck revine la Fabrica in Bucuresti
TAGS:
waldeck  fabrica 

Masina timpului a fost in sfarsit inventata! Artistul Klaus Waldeck este faptasul, iar daca vrei sa te dai o tura, te invitam la Fabrica pe 7 si 8 mai 2009. E musai!


Daca ti-ai dorit vreodata sa traiesti in frumosii ani ’20 si ’30, cand muzica dadea tonul vietii, iar marii muzicieni erau si marii alchimisti muzicali, vino in Club Fabrica pe 7 sau 8 mai, unde artistul austriac Klaus Waldeck va prepara special pentru nostalgici un inedit cocktail de tango si swing combinat cu vechile sale pasiuni pentru dub si reggae.

Sound-ul anilor de glorie ai bootleggeri-lor si ai lui Al Capone, de ceva timp neglijat in compozitiile contemporane, este apreciat si continuat de Waldeck intr-o versiune perfect adaptata secolului XXI, fara a fi doar o copie a stilului.

“Ballroom stories”, ultimul album al artistului vienez, te va introduce in atmosfera unica de bal avangardist (doar e gazduit de Fabrica!), intr-un stil ce imbina ritmurile de tango si swing cu muzica electronica. Klaus Waldeck a descoperit o sursa inepuizabila de inspiratie intr-o perioada in care muzica era generata de pasiunea pentru calitate, dar si de dorinta de distractie, o combinatie ce a cunoscut un succes rasunator.


Cum a fost data trecuta la concertul Waldeck, pe data de 26 septembrie 2008, puteti afla de aici.


Popup detector