Voteaza B'ESTFEST Summer Camp cel mai tare festival din Romania nominalizat la UK Festival Awards

04 Octombrie 2012 Beat Factor BeatFactor

B’ESTFEST Summer Camp se pregateste sa incheie anul cu o noua performanta realizata dincolo de granitele tarii: cel mai mare festival din Romania a primit o noua nominalizare in cadrul premiilor UK Festival, cea mai cunoscuta platforma prin care festivalurilor de succes din intreaga lume le este recunoscuta valoarea.


Aceasta este cea de-a treia prezenta a B’ESTFEST pe lista festivalurilor aflate in cursa pentru unul dintre cele mai ravnite premii ale industriei muzicale de profil, votarea fiind deschisa publicului pana la finalul lunii octombrie, pe site-ul oficial al competitiei, www.festivalawards.com.

Considerat unul dintre cele mai bune noi festivaluri din sud-estul Europei, devine deja o traditie ca in fiecare an, B’ESTFEST sa fie nominalizat in cadrul UK Festival Awards, la categoria Best Overseas Festival, alaturi de nume importante precum Lollapalooza (Statele Unite), Exit (Serbia), Sziget (Ungaria), Rock Wercheter (Belgia) sau Roskilde (Danemarca). Ca si anul trecut, fanii B’ESTFEST pot vota festivalul pana pe data de 31.10.2012, direct pe pagina oficiala, www.festivalawards.com/vote, avand ocazia sa castige invitatii la urmatoarea editie a festivalurilor declarate castigatoare la fiecare categorie. Anul acesta, ceremonia de premiere va avea loc pe data de 3 decembrie, in binecunoscuta sala Roundhouse din Londra.

B’ESTFEST Summer Camp se afla la a treia prezenta pe lista nominalizarilor UK Festival Awards, dupa editiile din 2009 si 2011, fiind singurul festival autohton recunoscut la nivel international drept unul dintre cele mai bune evenimente de acest gen din Europa. De altfel, B’ESTFEST a devenit un adevarat trademark muzical pentru Bucuresti, reusind sa pozitioneze Romania in presa internationala printre cele mai recomandate noi destinatii pentru amatorii turismului festivalier.

Editia din acest an B’ESTFEST Summer Camp, a doua la iarba verde, s-a desfasurat in perioada 6-8 iulie in comuna Tunari, din line-up facand parte artisti precum Garbage, Pulp, Royksopp, Caro Emerald, Selah Sue, Milow, Modestep, The Qemists. Cea de-a sasea editie a festivalului a reprezentat un adevarat succes, insumand zeci de ore de muzica, distractie si experiente incredibile! Filmari si fotografii pot fi gasite atat pe site-ul oficial, www.bestfest.ro, cat si pe conturile de Facebook, Twitter si Flickr ale evenimentului.


Popup detector