Volum dat la maxim si sport dat la extrem la B'ESTFEST Summer Camp

29 Iunie 2012 Beat Factor BeatFactor

Cand incepe toropeala, Bucurestiul hiberneaza ziua, prin urmare petrecerile si distractia se muta in Tunari, B’ESTFEST Summer Camp, unde timp de 3 zile si 3 nopti vom avea parte de muzica, distractie si... fiori de adrenalina.


Da, adrenalina, pentru ca anul acesta fanii festivalului vor putea testa efectele miscarii anti-gravitationale in mini-skatepark-ul de la burn Hardcore Spot, unde vor avea parte de skate, slackline, BMX, bungee jumping si senzatii tari.

Daca Garbage, Royksopp, Booka Shade, Pulp, Modestep sau The Qemists, alaturi de inca 94 de nume de pe 7 scene cu volumul dat la maxim n-ar fi indeajuns ca sa te trezeasca din amorteala, avem o veste buna: se mai toarna si un shot de sporturi extreme peste spritul de vara! burn vine la B’ESTFEST cu un hardcore spot complet, unde toata comunitatea o sa decoleze de pe miniramp-ul de skate si de pe slackline si o sa aterizeze pe BigAirBag-ul de BMX, la o sesiune prieteneasca de dat la care sunt invitati rideri si nu numai. De asemenea, pentru amatorii de senzatii tari anul acesta la B’ESTFEST burn aduce si un set de bungee jumping, cu cate 10 sarituri gratuite in fiecare zi pentru oricine vrea sa nu mai simta pamantul sub picioare.

Prezentata de Ciuc Premium si Coca-Cola si sustinuta de Vodafone, editia din acest an a festivalului va avea loc in perioada 6-8 iulie, in cadrul B’ESTFEST Park din Tunari. Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro si in retelele afiliate, la pretul de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Tinerii de pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in „gasca” de 5 persoane! Mai multe informatii despre festival sunt disponibile pe www.bestfest.ro si www.facebook.com/Bestfest.Romania, iar detalii despre burn Hardcore Spot pe facebook.com/theoven.by.burn.


Popup detector