Visul unei nopti electronice

05 Iunie 2012 romania bestmusic Best Music

Visul unei nopti electronice
TAGS:
advertorial 


In backstage e o liniste ciudata, daca o compar cu vanzoleala din fata scenei. Zeci de mii de oameni gata sa devoreze muzica, zeci de mii de oameni cu pulsul dat la maxim. Aproape le aud bataile inimii. Imi suna in cap, si ma gandesc cum ar fi daca as putea sa le mixez intr-un track dement. Oricum am pregatit un set care o sa ii arunce in aer.


Urc treptele catre scena, ii salut pe Hawtin si Luciano care mi-au facut warm-up, ma impiedic si ma trezesc. Mda. Publicul entuziast e screensaver-ul laptop-ului peste care am adormit ieri-dimineata.


Sau sa-i zic ieri-noapte? In fine, timpul e relativ atunci cand scormonesti tot timpul dupa party-uri, iar ziua incepe cand vreau eu sa inceapa. Deci, azi imi incep ziua pe la 6 seara, cu obisnuitul dat pe net de dimineata. Doar ca azi e altfel, pentru ca descopar ceva care face ca scena aia din vis sa nu mai para absurda.


Un nume: Urban Bug Stage. O locatie: Exit Festival, in Serbia.


Deci, asta-seara, beau un Burn dar las balta cluburile si ma inscriu in competitia de remixuri Play@Exit Festival. Dupa aia, totul e bucatareala. Imi fac profil de artist pe burn-studios.com, descarc pack-ul de sample-uri de pe urbanbug.net/burn-studios/remix si imi pun un reminder, ca sa fiu sigur ca nu uit deadline-ul. Pana pe 10 iunie, pot sa imi incarc remix-ul pe audiotool.com sau pe Soundcloud si sa trimit link-ul la burn-studios@urbanbug.net, ca sa auda si juriul de la Burn si Urban Bug Magazine ce a iesit.


Deci, zic sa ne punem pe treaba. Golesc scrumierele, fac putin curat pe birou si ma apuc de mixat. Nici macar nu e greu, pentru ca ritmurile din visul de azi-noapte inca imi suna in cap si mai am un studio imens de productie muzicala pe audiotool.com. Ca sa nu mai vorbesc de motivatie: pe langa publicul ala imens pe care il tot vad agitandu-si mainile in aer, Burn mai pune la bataie si sansa de a aparea pe o super-compilatie Urban Bug Magazine.


Si sunt aproape de primul meu public. Poate pentru ca sunt pe cale sa adorm. Sau poate ca, de data asta, chiar iese ceva. Si, desi Hawtin si Laurent Garnier imi canta deocamdata doar din Soundcloud, parca ii vad in backstage, la Exit Festival, inainte sa intru la pupitru.


advertorial


Popup detector