Video + Interviu: Trupa Deepcentral a filmat videoclipul pentru single-ul Russian Girl

14 Iulie 2009 Beat Factor BeatFactor

Video + Interviu: Trupa Deepcentral a filmat videoclipul pentru single-ul Russian Girl
TAGS:
Deepcentral  interviu 

La sfarsitul saptamanii trecute, pe o caldura greu de suportat pana si la umbra, Deepcentral s-a pornit cu mic, cu mare catre Centura Bucurestiului pentru filmarea celui de-al doilea single al trupei, Russian Girl. Mai jos puteti citi un mini-interviu oferit de catre Universal Music Romania.


Piesa Cry It Away abia a iesit din topuri si iata ca deja lansati urmatorul single.

George: Intr-adevar, primul nostru single, Cry It Away, a fost “rasfatatul” posturilor locale de radio J Asa ca prezenta lui in topuri a fost destul de indelungata! Pe aceasta cale tinem sa multumim inca o data tuturor oamenilor de radio care ne-au fost alaturi inca de la inceput si care ne-au ajutat sa ne evidentiem in fata iubitorilor de muzica dance!

Doru: Russian Girl este the next logical step J Nu avea rost sa mai asteptam prea mult, mai ales ca vara e in toi si tuturor le e gandul la distractie, soare, mare – pe scurt la muzica! J Piesa deja este pe radio-urile cele mai ascultate din Romania (carora le multumim pentru ca ne sustin fiecare single) asa ca va puteti bucura deja de ea.


Am inteles ca deja ati filmat videoclipul pentru Russian Girl. Povestiti-ne cate ceva de la filmari.

George: Duminica a fost foarte cald, prea cald. Toata ziua am filmat in camp deschis si in avion, unde erau peste 50 de grade. Singurul moment dureros, la propriu, a fost cel in care mi-am spart capul. Sfatul meu este sa nu sariti atunci cand va aflati in avion. Echipa de filmare s-a transformat brusc in echipa de prim ajutor. Pana la sfarsitul zilei, a mai avut loc un accident similar, unul din baietii din figuratie si-a spart si el capul. Lucrurile frumoase se fac cu sacrificii, nu?

Doru: Eu am fost de-a dreptul marcat de caldura infernala! Am fost imbracati in costum pentru prima parte a videoclipului, detaliu care a fost folosit special pentru a sublinia o continuitate intre videoclipul piesei Cry It Away si cel pentru Russian Girl. Apoi, cand am mers sa filmam in avion ne-am lovit de ceea ce ma temeam cel mai tare: cele aproape 60 de grade Celsius din carena avionului... Insa, dupa cum vedeti am trecut cu bine peste toate, chiar daca au fost mici accidente... Acum asteptam cu entuziasm sa vedem si noi rezultatul final.





Stim ca la videoclipul anterior ati ales sa lucrati cu un regizor renumit (Marian Crisan). Acum cu cine ati ales sa lucrati?

George: Am fost mai mult decat multumiti de lucrul cu Marian Crisan data trecuta. Insa la Russian Girl ne-am dorit foarte mult sa lucram cu un bun prieten, Horia Farcasiu (regizor si scenarist), caruia i-am promis la un moment dat ca atunci cand vom “creste mari” o sa ii dam pe mana un videoclip J Si acum ni s-a parut momentul potrivit pentru asta.

Doru: Horia a lucrat la scenariu impreuna cu noi si a stiut sa isi aduca alaturi o echipa foarte buna din randul careia trebuie neaparat sa il evidentiez pe Toni Cartu - "omul cu camera", super tip! Are Toni un aer de boem remarcabil, subliniat si de masina lui - un taxi negru retro ce parca abia a poposit de la Londra - plin de buna dispozitie si imaginatie. Multumim pentru tot Toni!

Am observat ca data trecuta hainele pe care le-ati purtat la filmari au fost intr-o “usoara contradictie” cu genul muzical pe care il reprezentati, detaliu ce v-a evidentiat de altfel pe micile ecrane. Ce ne pregatiti pentru acest videoclip din punct de vedere vestimentar?

George: Data trecuta am ales sa avem un videoclip de imagine, un videoclip care sa transmita un anumit mesaj: ideea era ca indiferent de mediul in care te afli si de job-ul pe care il ai te poti distra pe muzica noastra J De asta am si ales atunci sa filmam in costume, inconjurati de oameni imbracati office si intr-o cladire de birouri pe deasupra. Un contrast atat de evident trebuia sa atraga atentia, nu?

Doru: De data aceasta am lucrat cu Catalin Enache (stilist la revista Tabu) despre care auzisem numai lucruri bune! Si care intr-adevar si-a dat dovada talentului intr-ale hainelor J Multumiri Catalin Enache! Buna treaba! Eu inca mai am cosmaruri cu cureaua portocalie, dar acesta e un alt capitol. Cum, eu sa port curea portocalie? Ramane sa vedeti in videoclip daca am purtat-o sau nu.

Ce ne puteti spune despre albumul vostru?

Doru: Albumul este aproape gata! Suntem foarte mandri de ce a iesit si va garantam ca desi a durat ceva mai mult decat va asteptati si decat ne asteptam chiar si noi, a meritat fiecare zi de intarziere J In curand veti putea avea materialul original in playerele voastre!

Horia, George si Doru ti-au “dat pe mana” videoclipul pentru cel de-al doilea single al lor, Russian Girl. Cum ti se pare tie ca au fost filmarile, ca regizor si scenarist?

Horia: Fiind al doilea single al baietilor de la Deepcentral am considerat ca este momentul sa facem trecerea de la costume si cravate la haine mai lejere. Am presarat scenariul cu alte cateva ingrediente apoi am pus totul la cuptor, temperatura foarte mare timp de o zi de filmare si cam atat. De ce avion? Ei bine, submarinul din portul Constanta era inaccesibil.

Acum mai aveti de asteptat "sa se lase" cam inca o saptamana si sper sa gustati din plin rezultatul.





Popup detector