Vezi in exclusivitate videoclipul Falling High (DJ Andi Remix) - Keo

17 Iunie 2009 Saint BeatFactor

Vezi in exclusivitate videoclipul Falling High (DJ Andi Remix) - Keo
TAGS:
Keo  vibe fm 

De ieri, clipul piesei Falling High, realizata de Keo si remixata de DJ Andi, poate fi vazut in exclusivitate, pe vibefm.ro, remix-ul piesei fiind deja difuzat pe Vibe FM de cateva saptamani.

Pentru "Falling High", cel mai recent single semnat Keo, era inevitabil sa apara si variantele remix; au fost 7 astfel de incercari, cel mai reusit si care a captat atentia publicului si a radio-urilor, a fost cel realizat de catre DJ Andi, unul dintre DJ-ii de top de la Vibe FM.

Pentru acest remix s-a filmat un clip care, in viziunea celor implicati, va fi un clip underground, neavand nimic de-a face cu clipurile standard, de imagine, pe care muzica clubbing le presupune.

Clipul remixului "Falling High" este povestea unei fete care lucreaza intr-un club, acolo unde DJ Andi mixeaza si cu care, la finalul serii, pleaca spre casa.

In clip Keo este doar Povestitorul, el asumandu-si planul secund pentru ca, asa cum spune, Dj Andi este cel care a realizat remix-ul si tot el trebuie sa fie personajul central in videoclip. Alaturi de cei doi, apare si Cristi Stanciu pe care il cunoasteti de la Radio 21, "bunul meu prieten", asa cum a tinut sa precizeze Keo. Lui Cristi ii revine partitura "trecatorului", cel care apare la un moment dat in acelasi spatiu in care se desfasoara povestea clipului, observa si pleaca mai departe.

Clipul in regia lui Cristian Sandulescu, va fi unul dintre preferatele fanilor genului.



Vezi clipul AICI.


VibeFM.ro


Popup detector