Vanzari record pentru festivalul Glastonbury 2013: sold-out in doar o ora si 40 de minute!

09 Octombrie 2012 Beat Factor BeatFactor

Vanzari record pentru festivalul Glastonbury 2013: sold-out in doar o ora si 40 de minute!
TAGS:
Glastonbury 

Organizatorii festivalului Glastonbury 2013 din Marea Britanie au anuntat ca biletele pentru festival au fost epuizate ieri in timp record, la doar o ora si patruzeci de minute dupa ce au fost puse in vanzare.


Pentru a pune lucrurile in perspectiva, trebuie mentionat ca este vorba despre aproape 140,000 de bilete, acestea urmand sa ofere celor prezenti acces la cinci zile de festival intre 26 si 30 iunie 2013.


"Multumim enorm tuturor celor care au reusit sa-si cumpere bilet - dar, de asemenea, le cerem sincer iertare miilor dintre voi care au ramas pe dinafara. Suntem impresionati de numarul urias de oameni care vor sa vina la Festival, si ne-am fi dorit sa puteti veni cu totii. Din pacate nu este posibil, lucru care inseamna ca multi oameni nu vor putea veni la Festival anul viitor", au spus organizatorii in mesajul lor.


Acestia au adaugat: "Daca faceti parte dintre cei care au reusit sa-si cumpere un bilet, va asteptam cu drag la Worthy Farm in luna iunie! Daca nu, este foarte probabil ca in primavara sa existe o repunere in vanzare a biletelor returnate, astfel incat speram sa va vedem pe-aici in cele din urma."


"Multumim inca o data pentru sustinerea incredibila pe care o oferiti Festivalului Glastonbury", au incheiat organizatorii mesajul.


Popup detector