Valentino Kanzyani revine in Romania

10 Ianuarie 2009 Beat Factor BeatFactor

DJ si producator sloven Valentino Kanzyani revine in Romania pe data de 7 februarie, in clubul Kristal din Bucuresti. Warm-up-ul va fi asigurat de Praslea pe care il puteti revedea in aceasta seara de sambata in clubul Studio Martin, alaturi de Kozo si El Cezere.

Valentino Kanzyani se bucura de reputatia unui artist absolut, creativ si original, imagine sustinuta si intarita de aparitiile sale incandescente in spatele platenelor, seturile sale pline de viata in care techno-ul se armonizeaza perfect cu house-ul, dar si productiile sale muzicale complexe si mereu surprinzatoare.

Este deja la a treia vizita in capitala mioritica, reusind astfel sa isi apropie publicul roman devorator de muzica de calitate, prin prestatii cat se poate de originale si fervide in gig-urile anterioare, septembrie 2007 si in martie 2008 la Session.

"Sa mixez este prima mea dragoste asa incat intotdeauna prefer sa fiu recunoscut ca Dj, insa dupa ce am petrecut atatia ani in studio pasiunea mea pentru productie a inceput sa creasca si in acest moment este placut sa fiu recunoscut si ca un bun producator. Sunt fericit sa primesc critici pozitive si nu mai conteaza daca sunt pentru seturile mele sau pentru munca de producator", a declarat Valentino intr-un interviu pentru BeatFactor anul trecut.

Warm-up-ul va fi asigurat de Praslea, a carui tehnica impecabila si rafinament deosebit in selectia muzicala l-au ajutat sa se afirme in cluburi importante din Italia, Germania, Slovenia si Marea Britanie. 2009 il va duce si in Moskova, una dintre cele mai importante confirmari pentru anul ce tocmai a sosit este celebrul club Robert Johnson din Frankfurt. Prima sa productie muzica tocmai a fost lansata pe [a:rpia:r] 05: Praslea - Jurnal de bord.

Gescu, cea mai noua aparitie in rosterul Sunrise. Chibzuit, meticulos si perseverent si-a dedicat atentia ultimului an, in totalitate, muzicii, fiind invitat la inceput de drum in Club Zebra - Bacau, Cocoloco, Session, Studio Martin din Bucuresti. Revelionul 09 il gaseste la Mash-up alaturi de Praslea, Kozo, El Cezere unde se remarca mai ales prin back 2 back-ul in 3 cu Bill Patrick si Kozo.


Popup detector