VIDEO: Sensation Wicked Wonderland 2009 Trailer

18 Iunie 2009 Saint BeatFactor

In ultimii ani, evenimentele Sensation au devenit concepte modiale de petreceri, care s-au transormat treptat in experiente unice si in nopti in care muzica electronica, dansul, artificiile si atmosfera impresionanta devin magice.

Editia aniversara din acest an a evenimentului Sensation Amsterdam, care va avea loc de 3 si 4 iulie, a inregistrat vanzari record de bilete. Din prima zi in care biletele au fost puse in vanzare, mai exact pe 28 martie, nu mai putin de 40,000 de tichete au fost vandute pentru data de 4 iulie si 26,000 pentru 3 iulie, prin site-ul olandez ticketonline.nl.

In acest an evenimentul Sensation a generat un interes major pe plan mondial, dupa ce oameni din 48 de tari vor fi prezenti in Amsterdam la inceputul lunii iulie. Dupa cele doua zile din Amsterdam, brandul Sensation va pleca intr-un nou turneu mondial, avand programate evenimente in orase precum Madrid, Dseeldorf, Melbourne, Copenhagen, Sao Paulo, Praga si St. Petersburg.

Organizatorii ID&T au lansat si trailer-ul evenimentului Sensation Wicked Wonderland din acest an, pe care il puteti viziona mai jos.


Popup detector