VIDEO: David Guetta la International Music Summit

09 Octombrie 2012 Beat Factor BeatFactor

VIDEO: David Guetta la International Music Summit
TAGS:
David Guetta 

Incepand cu 16 septembrie, in fiecare duminica este lansat cate un episod dintr-o serie web realizata de Burn Studio, care urmareste evolutia a 11 tinere talente intr-o rezidenta de DJ-ing la Ibiza in care au sansa sa relationeze cu toata lumea care conteaza in domeniu.


In al treilea episod al experimentului, finalistii trebuie sa impresioneze proprietarii celor mai populare cluburi din Ibiza – Sankeys, Cafe Mambo sau Priviledge – unde s-au dat petreceri legendare de-a lungul anilor. Cu aceasta ocazie, ei pot observa din interior culisele unei astfel de petrecerii felul in care sunt organizate in cele mai mici detalii pentru a oferi o experienta memorabila clubberilor din intreaga lume care se distreaza aici.



Cei 11 finalisti ai International Music Summit de la Ibiza, selectionati din intreaga Europa, se apropie de selectia finala careia ii vor face fata doar cei mai buni dintre ei. Acest episod arata felul in care se desfasoara un master class alaturi de superstarul international David Guetta, care le-a impartasit din experienta lui de productie si masterizare.


“Mi-a luat 10 ani sa invat ce le-am aratat lor in cateva ore”, a spus acesta la sfarsitul intalnirii. Petrecerea a continuat apoi la Cafe Mambo din Ibiza, unde concurentii trebuie sa arate ce au invatat in aceasta perioada.



Popup detector