Urmeaza saptamana magica din Ibiza Closing Parties 2008

23 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

In aceasta saptamana majoritatea party-urilor din Ibiza semnifica incheierea sezonului pe insula. Incepand de luni, 22 septembrie s-a desfasura ultima petrece Tiesto a verii. Olandezului i s-au alaturat Sander van Doorn si Electrik Playground, pentru o seara special dedicata trance-ului.

Pe 23 septembrie, chiar daca nu este ultimul party al anului, la Space revine Laurent Garnier pentru o petrecere extraordinara alaturi de Pendulum, Yousef si Scan X. Petrecerea Meganite din Privilege, pe 24 septembrie alaturi de Mauro Picotto, va fi un alt closing party de mers, daca sunteti pe insula in acea perioada.

Ultimul eveniment Cream al anului de pe 25 septembrie, ii va avea ca invitati pe Paul van Dyk, Eddie Halliwell, Dave Spoon, Chris Lake si Cassette Jam. Pentru un debut in acest an ca party in Ibiza, Wonderland a reusit sa ajunga una dintre cele mai bune petreceri ale anului, iar clubul unde s-a tinut, Eden va avea inchiderea pe 26 septembrie cu Pete Tong, Groove Armada si un invitat supriza.

Pe 27 Hed Kandi va inchide sezonul si pentru clubul El Divino in stilul sau caracteristic, funky si glam. Saptamana magica se incheie cum nu se putea mai bine pe data de 28 septembrie, alaturi de Jeff Mills, James Zabiela, Nic Fanciulli, DJ Hell, Steve Lawler, Ben Watt si Paul Woolford la cel mai bun party al anului, We Love Space.



Popup detector