Unul dintre cele mai mari festivaluri din Olanda, Mysteryland, sarbatoreste 15 ani

14 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Festivalul Mysteryland sarbatoreste 15 ani de la prima editie, pe data de 23 august. Cu o istorie plina de line up-uri impresionante si party-uri celebre, Mystaryland este printre cele mai populare evenimente de vara de pe scena olandeza.

De la minimal la hard techno si de la trance la hardcore, petrecerea se va desfasura pe nenumarate scene, facand astfel din Mysteryland un festival care nu trebuie ratat de catre cunoscatori in acest an.

Editia din 2008 vine cu un line-up mai impresionant ca in alti ani. Pe langa locatiile de pana acum ca Allin One, r_AW, Dirty Dutch, Ex Porn Star, GirlsLoveDJs, Rauw, Q-dance si Roger Sanchez Stealth, in acest an se adauga si Tiestos In Search Of Sunrise, Fedde Le Grands Flamingo Nights si cea dedicata minimalului HEY!, a lui Michel De Hey. Aria anuala clasica a Mysteryland-ului va fi dedicata celei de-a 15-a editii si va fi defapt o calatorie prin toate etapele genului house si hardcore.

Dupa prima editie din 1993, organizata la Midland Circuit, festivalul a avut multe locatii prin tara, pana in 2003 cand si-a stabilit locatia finala la Floriadeterrain din Hoofddorp. Mysteryland este cunoscut pentru marimea locatiei si prin numarul impresionant de scene care continua sa uimeasca fiecare vizitator care ii calca pragul. Line-up-ul final va fi anuntat pe 21 mai, iar biletele vor costa in jur de 60 de Euro.



Popup detector