Unchiul James Lavelle batut de bulgari

20 August 2007 Beat Factor BeatFactor

Fondatorul proiectului Unkle a fost batut recent de catre doi straini in Bulgaria. Incidentul s-a produs dupa ce James Lavelle a baut timp de doua ore cu acestia, iar apoi strainii l-au lovit in fata si l-au jefuit, precizeaza revista MixMag.

Incidentul nu este nici primul nici ultimul din viata DJ-ilor internationali care calatoresc cam in fiecare weekend. Robbie Rivera povesteste pentru Skrufff.com c ain urma cu mai multi ani se intorcea de la un gig in Grecia, cand s-a trezit in masina cu doi straini pe care nu ii cunostea. Din fericire, nu s-a intamplat nimic, insa DJ-ul marturiseste ca a tras o sperietura sora cu moartea, pentru ca avea si bani la el.

Nici Sasha nu a scapat basma curata acum cativa ani, in timpul unui show in Rusia. Se afla in camera unui hotel in Moscova cand in fata cladirii a avut loc un atentat sinucigas cu bomba. Toate geamurile de la receptie s-au spart si au murit cinci oameni in atacul sinucigas.

James Lavelle va concerta impreuna alaturi de colegul sau de la Unkle, si anume Richard File, in cadrul evenimentului Delta Music Fest din Delta DUnarii, pe 30 august.


Popup detector