Un nou material de la Superpitcher - Kilimanjaro

21 Ianuarie 2010 Create It BeatFactor

Intr-un interviu acordat portalului self-titledmag, Superpitcher a dat detalii despre cel mai recent material al acestuia, discul Kilimanjaro, si a si prezentat cel mai nou videoclip.

"It's finally done" - este primul lucru pe care l-a spus in momentul in care s-a asezat la discutii despre mult asteptatul album de studio, Kilimanjaro, care va fi lansat pe 17 mai la Kompakt.

Superpitcher a "bibilit" acest disc mai bine de patru ani, astfel ca fanii deja nu mai au rabdare pana la aparitia oficiala. "A trecut mult timp, intr-adevar", a spus Schaufler.

In ce priveste asemanarea cu discul precedent Here Comes Love, acesta a declarat ca oamenii au privit primul LP ca fiind foarte conceptual, asa ca, poate, il vor privi si pe acesta intr-un mod similar? Totusi, nu e un album "concept" in adevaratul sens al cuvantului. Piesele de pe Kilimanjaro sunt diferite ca directia muzicala. Dar, totusi totul se imbina foarte bine, si suna variat in acelasi timp. Am folosit si multe instrumente live, ba chiar am si cantat pe unele pasaje", mai spune acesta.

Mai multe detalii despre LP, cat si interviul complet il gasiti pe self-titledmag

Superpitcher - Rabbits in a hurry



Popup detector